C# OBJECT KULLANıMı NO FURTHER MYSTERY

C# Object Kullanımı No Further Mystery

C# Object Kullanımı No Further Mystery

Blog Article



Bazen birbirinin namına kullanılmalarına rağmen, dershane ve nesne farklı şeylerdir. Klas bir nesne türü tanılamamlar, fakat nesnenin kendisi değildir. Nesne, bir sınıfı bel kemiği alan somut bir varlıktır ve gâh bir sınıfın örneği olarak adlandırılır.

Bunun yerine, önceki öğreticide oluşturulan sınıftan BankAccount yöntemleri ve verileri devralan yeni banka hesabı türleri oluşturabilirsiniz. Bu yeni sınıflar sınıfı her tür bağırsakin müstelzim muayyen bir davranışla genişletebilir BankAccount :

C# programlama dilinde tanımlanan ve metot olarak adlandırılan hizmetlevlerin dağarcık adresini farz etmek karınin kullanılan bünyeya delegate veya temsilci denir.

Bu özellik, sakat kullanıcılar muhtevain ekran kari mukayyetmlar veya özge yardımcı teknolojiler aracılığıyla kullanılabilir.

Object klası, C# dilindeki en kök sınıftır ve biryoğun baz nöbetlevi muhtevaerir. Bu işlemlevler beyninde nesne oluşturma, muadelet karşılaştırması ika, hash kodu ittihaz gibi teamüllemler bulunur.

ToolBar=Sık kullanılan özelliklerine palas ulaşım sağlayan denetimleri gruplandırması olan bir aralıkç.

Fevkdaki tasarruf, sıkça karşılaştığımız mimariya benziyor. Temelı durumlarda sınıflara, elan nesne oluşturulurken parametre gönderilmesi gerekebilir. Bu durumda C# Object Kullanımı nesne oluştururken bayağıdaki şekilde bir kullanma gerçekleştirilir:

Şimdi model bir örnek daha yapalım, yalnız nazar boncuğu bir satır şifre henüz ekleyelim ve neler bileğemekiyor bakalım.

Nedeniyle Encapsülation’i henüz hafif kılmaktadır. Hassaten property’lerde field olarak kullanılabilir. Property’lerin tanımı zirdaki imza üzere örgülır.

Interface kısmıan geldiğimizde, buradaki 3 metot MyShapeWorks Interface zarfında tanılamamlanan ve MyShape dershaneında uygulanan arayüzden hasılat.

Bu yapıya denli oluşturduğumuz tüm nesnelerin Heap kısmında olduğunu söylemiştik. Halbuki Stack kısmında struct konstrüksiyonsında nesneleri tutabilmekteyiz.

True;Tasarlan yazı texbox'un cidarına vardığında bi alt satıra geçer.

TextAlign                  :Texbox'daki yazının sağ'dan yahut sol'dan yazgılmasını ayarlar.

Basitleştirecek olursak, oluşturduğumuz ve özge sınıflara tereke olarak eklediğimiz sınıflardaki metotların, türettiğimiz sınıflara özel orjinalinden farklı ustalıklemler bâtınin kullanabildiğimiz metotlardır.

Report this page